Sadullah Kısacık Kozan'da CHP ve Kılıçdaroğlu'na destek istedi

Sadullah Kısacık Kozan

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Sadullah Kısacık, Kozan ilçesinde esnafları ziyaret ederek yapılacak olan seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

Kısacık, esnaf ziyaretleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında istişarede bulundu. Daha sonra Küçük Sanayi sitesi esnafları ile bir araya gelen Kısacık, partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na destek istedi.

Kısacık'ın esnaf ziyaretleri sırasında yanında CHP Adana Milletvekili Adayı Orhan Toklu, Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, DEVA Partisi Kozan İlçe Başkanı Güngör Avan, Saadet Partisi Kozan İlçe Başkanı Muammer Özçelik ve parti üyeleri bulundu.

Ziyaretler sırasında Kısacık, esnafın sorularını cevaplandırdı ve desteklerini talep etti.

Kısacık, yaptığı açıklamada "Kozan halkı biraz böyle kapalı konuşuyor ama ilk defa Kozan halkı bile bıkmış. Artık değiştirelim diyorlar. Dolayısıyla biz de bu çerçevede hem vatandaşımızın, esnafımızın sorularını cevaplandırıyoruz, hem de onlara bir merhaba diyoruz" ifadelerini kullandı.

Seçimlere sadece 15 gün kaldığını belirten Kısacık, Millet İttifakı'nın sahada psikolojik ve sayısal üstünlüğü olduğunu söyledi. Kısacık, "Gerçekten de farklı bir rüzgar var. Tabii seçim çok dar bir zamana sıkıştı. Geç başladık. Yaşadığımız deprem felaketinden dolayı. Ona rağmen insanlarımızda bir özlem olduğunu, insanların özellikle Millet İttifakı'na çok güven beslediğini görüyoruz" dedi.

Kısacık'ın esnaf ziyaretleri sırasında gördüğü ilgi ve destekten mutlu olduğunu ifade eden Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu ise, "Gerçekten de vatandaşımızın açıkça destek verdiğini görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Bizi motive ediyor" dedi.

Kısacık'ın ziyaretleri sırasında, Kozan ilçesindeki esnafların Millet İttifakı'na olan ilgisinin arttığı gözlemlendi.