Anahtar Kelimeler: Salim Kaynak Tekrar Adayım

Salim Kaynak; ?Tekrar Adayım?

Salim Kaynak; ?Tekrar Adayım?

2 dönem başarılı bir şekilde Kozan Elektrik, elektronik ve Benzeri Odası Başkanlığını yapan Kaynak Ocak Ayı içerisinde yapılması hedeflenen oda seçimlerinde tekrar aday olduğunu açıkladı.

K.Ekspres- 2 dönem Kozan Elektrik elektronikçiler ve Benzeri Odası Başkanlığını yapan ve geçtiğimiz seçimlerde oda başkanlığını kaybeden Salim Kaynak Ocak ayı içerisinde yapılması hedeflenen oda seçimlerinde başkanlık için tekrar aday olduğunu açıkladı.

Gazetemize bir dizi açıklamalarda bulunan Kaynak ? Mevcut yönetim yeni bir şeyleri yapmayı hedeflerken, maalesef bizlerin yaptığı hizmetlere dahi sahip çıkamamışlardır. Keşke bizlerin yaptıklarının fazlasını yapmayı bırakın yaptıklarımızı koruya bilselerdi. Yeterli görüp tekrar aday olmayacaktım? dedi.

Kaynak; ? bilindiği üzere 10 yıl süre ile Kozan Elektrik, elektronik ve Benzeri Odası Başkanlığı görevini sürdürdüm. Görevde bulunduğum süre içerisinde üyelerimizin faydaları noktasında emek ve mücadele gösterdik. Görevde kaldığımız süre içerisinde ruhsatsız yapılarla elektrik aboneliğinin verilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak mücadele verdik. Mücadelelerimizi kazanmayı bildik. Bizlerin zorla elde ettiği abonelikleri mevcut yönetimimiz maalesef dört yıl içerisinde elde edemediler. Etmeyi bırakın kendiliğinden çıkarılan affı dahi kullanamadılar. ? dedi.

Açıklamalarına görev yaptığı süre içerisinde hayata geçirdikleri hizmetleri sıralayan Kaynak, ?mevcut yönetim bu hizmetlerin üzerine ne koydu?? diye sordu.

Kaynak sözlerine şu şekilde devam etti.

? Görev yaptığımız süre içerisinde odamıza yeni ek 2 oda eklettik. Demir baş ve proje çizim makinalarını yeniledik. 0 km bir araç aldık. Üyelerimize yönelik gezi ve seyahat turları düzenledik. Düzenli olarak her yıl iftar yemeği düzenledik. Ve kasamızı 100 bin TL gibi bir rakamla teslim ettik.

Elbette arkadaşlarımızda üyelerine hizmet için mücadele ettiler. Lakin sonuç olarak sınıfta kaldılar. Bu gerçekler doğrultusunda üyelerimizin çoğunluğunun ısrarları ile birlikte ekibimizle iştişarelerimiz sonucunda Ocak ayı içerisinde yapılması planlanan odamız seçimlerinde başkanlık için yönetimimle birlikte adayım? dedi. 

Yönetim Sınıfta Kaldı

 Haber:Cumali Erdemli