Şampiyon Sis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Şampiyon Sis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Şampiyon Sis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Kozan´da liseler arası düzenlenen Kız Voleybol Turnuvası´nın şampiyonu Sis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

13  Kasım tarihinde başlayan turnuvaya 11 lise katıldı. Rakiplerini tek tek eleyerek finale kadar gelen Sis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi finalde Mehmet Akif Ersoy Lisesi ile karşı karşıya geldi. final maçını kazanarak şampiyonluğunu ilan eden Sis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Birinci ve 2. olan okullar Adana´da düzenlenecek turnuvaya girmeye hak kazanmış oldular. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizatörlüğünde gerçekleştirilen Kız Voleybol Turnuvası´nın 3.´sü 50. Yıl Anadolu Lisesi, 4.´sü ise Kozan Kazım Karabekir Anadolu Lisesi oldu.

Erkek voleybol turnuvalarının devam ettiği önümüzdeki günlerde sonlanması bekleniyor. İl bazında yapılacak olan turnuvalarda ilk 2 takım ise Türkiye genelinde Adana´yı temsil edecek.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin; ?Turnuvamız çok renkli geçti. Çok çekişmeli oldu. Son maçı kazanarak şampiyonluğunu ilan eden Sis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı´nı öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bizim gönlümüzde bütün öğrencilerimiz kalitelidir. Ancak, her maçın bir kazananı olacak. Gençlerimizi spora yönlendirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz? dedi.

/resimler/2018-11/26/1539217058475.jpg