Anahtar Kelimeler: Şampiyon Hacıbeyli

Şampiyon Hacıbeyli

Şampiyon Hacıbeyli

Şehit Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay anısına düzenlenen köyler arası futbol turnuvasının şampiyonu Hacıbeyli oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan gazeteci Türkeş Manga’nın koordinasyonunda ilerleyen ve daha sonra MHP meclis üyesi Gölhan Coşkun'a devredilen turnuva sonucunda Ceyhan Akdam Spor ile Hacıbeyli Spor final karşılaşması yaptı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı final maçında Hacıbeyli Spor Ceyhan Akdam Sporu 4-2 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. 9 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuva finalinde 7'den 70'e taraftarların da takımlara destek vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Final maçı sonunda kupa töreni düzenlenirken 3. Bulduklu Spor, 2. Ceyhan Akdam spor ve 1. ise Hacıbeyli Spor oldu. Törene katılanlar tarafından kupaları verilen takımlar centilmenlik ve dostluk çerçevesinde yapılan turnuvanın finalinde çok mutlu olduklarını, bu turnuvanın daha da genişletilerek daha çok takımın katılımı ile yapılmasını istediler. Turnuvanın koordinatörlüğünü gerçekleştiren Gölhan Coşkun ise önümüzdeki yıl İsmet Atlı köyler arası futbol turnuvasının daha da çok geniş katılımla düzenleneceğini kaydederek turnuvada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor müdürlüğü daire Başkanlığında görevli Bedir Kocaoğlu, Mehmet Yuhşa Davarcı, Kozan Gençlik Spor Müdürlüğünden Halil Karadağlı, MHP Kozan Belediyesi Meclis Üyeleri Suat Erkan, Yusuf Eroğlu, Uğur Diliçıkık, İyi Parti Meclis Üyesi Volkan Bayrakçı, muhtarlar ve köy sakinlerinin katıldığı turnuva finalinde Hacıbeyli Sporun kupa heyecanı uzun süre yaşandı. Final maçı sonunda sel, yangın ve uçak kazasında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.