Anahtar Kelimeler: Şampiyonlar Adana' buluştu

Şampiyonlar Adana'da buluştu

Şampiyonlar Adana

Geçtiğimiz sezon Tff 1. Ligi şampiyon olarak bitiren Adana Demirspor sezon açılış maçı için Adana’da geçen sezonun süper lig şampiyonu Beşiktaş’ı konuk etti.

İki büyük takımın mücadelesi maça gelen tüm seyircilere iyi bir futbol izletti.

Adana Demirspor,  geçtiğimiz yıl corona sebebiyle kupa töreni yapamamıştı. Cuma akşamı hem kupa töreni hem yeni transferlerin taraftarlara tanıtılması ve hazırlık maçını bir arada yapan Mavi Şimşekler müthiş bir sezon açılışı yaptı. Süper ligde bile benzeri zor görülen kutlamalara yaklaşık 15 bin taraftar destek verdi. TFF nin aldığı kararlar doğrultusunda yarı yarıya seyirci uygulamasıyla,  neredeyse bütün  biletleri alan Demirsporlular maçtan saatlerce önce stattaki yerlerini aldılar.

Bütün bu etkinliklerin arkasındaki isim ve Demirsporun üç yıldır bütün sıkıntılarını ortadan kaldırarak ileriye umutla bakmasını sağlayan Adana Demirspor kulüp Başkanı Murat Sancak ise yaptığı açılış konuşmasında ;

Taraftarlara verdiği sözü tutmanın gururunu ve mutluluğunu taşıdığını söyledi. Süper lig için ise ilk beş için mücadele edebileceklerini ve Demirspor’u daha yukarılara götürmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Şampiyonluk kutlamalarında kupa töreninden önce podyuma Demirspor kulübünün bütün emekçileri çağrıldı. Malzemecisinden şoförüne, antrenörler, kulüp çalışanları hep birlikte kupayı kaldırdılar.

Kupayı federasyon başkanı Nihat Özdemir ve Bakanımız Ömer Çelik, kaptan Gökhan’ın eline verdiler. kaptan da başkan Murat Sancak ile beraber kaldırdılar kupayı

 Sonra bütün oyuncular kupayı kaldırarak toplu fotoğraf çekildiler.

Açılışa bakan Ömer Çelik, Adana millet vekilleri belediye başkanları Adana il emniyet müdürü Adana valisi Beşiktaş kulüp başkanı ve yöneticileri ve Tff başkanı nihat özdemir katıldı. Müthiş görsel şovlarla ve ışık gösterileriyle taraftarlar adeta mest oldular.

DÜNYA YILDIZLARI DEMİRSPOR’DA

26 yıl sonra süper lige çıkan Adana Demir spor, yaptığı transferlerle de sezon başlamadan tüm ülkede adından söz ettirdi. Dünyaca ünlü futbolcular bu sezon Adana Demirspor forması altında futbol severler ile buluşacak

Balotelli, Belhanda, Swensonn, Akintola, Assombalonga, Lucas Castro ve daha da gelecek yıldızlarla bu yıl süper lige ayrı bir heyecan verecek olan Adana Demirspor’da yeni transferlerin de heyecanı gözden kaçmadı.

 

Açılış maçı 1-1 berabere biterken, çok sıcak havada oynanan maçta futbolcuların sıcaktan etkilendikleri görüldü. Beşiktaş, penaltı golüyle öne geçse de 5 dakika sona yeni transferlerden assombalonga sahneye çıkarak beraberlik golünü kaydetti.

Yeni transferler taraftarlar tarafından çok beğenilirken, en fazla ilgiyi dünyaca ünlü italyan yıldız Balotelli gördü.

Haftaya Pazar günü kendi evinde Fenerbahçeyi konuk edecek olan Adana Demirspor’a, Kozan Ekspres ailesi olarak süper ligde başarılar diliyoruz.

Haber: Emrah Tunç