Anahtar Kelimeler: ŞANLI ZAFER’ . KUTLANDI

ŞANLI ZAFER’İN 108. YILI KUTLANDI

ŞANLI ZAFER’İN 108. YILI KUTLANDI

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü etkinlikleri Kozan'da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Şanlı zaferimiz olan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kozan'da bir dizi etkinlik düzenlendi. 17 Mart Cuma günü saat 10.00'da Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından günün önemine binaen program hazırlandı. Yapılan konuşmalar, okunan şiirler ve canlandırmaların ardından sona eren programa Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ile birlikte protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Hükümet konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni 18 Mart Cumartesi günü saat 10.00'da gerçekleştirildi. Programda, Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Sümmani Göztaş, Kuvay-i Milliye Kozan Şube Başkanı Mutlu Dağlı Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak şükranlarını arz ettiler. Akabinde, bir dakikalık saygı duruşu sonrasında Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından İstiklal Marşı okundu.

KOZAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİ ZİYARET EDŞLDİ

Kozan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından ziyaret edildi. Dernek Başkanı Sümmani Göztaş yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

ŞEHİTLERİMİZİN MEZARLARINA KARANFİL BIRAKILDI

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kozan Garnizon Şehitliği ve Polis Şehitliği de ziyaret edilerek dua edildi, şehitlerimizin mezarlarına kırmızı karanfiller bırakıldı.