Anahtar Kelimeler: Şehitlerimiz edildi

Şehitlerimiz için dua edildi

Şehitlerimiz için dua edildi

Kozan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tüm şehitlerimiz için Kur'an-I Kerim okutularak dua edildi.

Kozan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Sümmani Göztaş ve yönetim kurulu üyeleri bütün şehitlerimiz için dernek binasında Kur'an-I Kerim okuttu. Düzenlenen programa; Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, kurum müdürleri, daire amirleri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Hoşkadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz'ın okuduğu Kur'an-I Kerim'in ardından Kozan İlçe Müftü Vekili Feke İlçe Müftüsü Azmi Aktan tarafından dua edildi.

Kozan Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sümmani Göztaş, Kozan'da 68 şehidin ve 36 gazinin olduğuna dikkat çekerek her daim şehit ailelerinin ve gazilerin yanlarında olduklarını ifade etti. Şehitlerimizin ruhu için böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Sümmani Göztaş; "İlerleyen süreçte dernek binamızı büyüterek burada şehitlerimizin ve bütün gazilerimizin fotoğraflarını sergilemeyi düşünüyoruz. Adeta burayı müze haline getireceğiz. Şehitlerimizin ruhu için Kur'an-I Kerim okutmak istedik. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin ruhu şad olsun" ifadelerini kullandı.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'de şehit aileleri ve gaziler ile bir süre sohbet gerçekleştirdi.