Serbest, “Mustafa Kandemir ile birlikte yürüyoruz”

Serbest, “Mustafa Kandemir ile birlikte yürüyoruz”

1 Ekim'de yapılacak olan Kozan Ticaret Odası seçimlerinde beyaz listenin 3. meslek grubundan meclis üyesi adayı olan KARSEL Madencilik sahibi Cumali Serbest, Mustafa Kandemir'in listesinin kazanacağını ifade etti.

Kozan Ticaret Odası seçimlerine beyaz listenin 3. meslek grubundan meclis üyesi adayı olarak katılan Cumali Serbest, mevcut Başkan Mustafa Kandemir'in yanında olduklarını olduğunu ifade etti. Cumali Serbest, KARSEL Madencilik sahiplerinden. Kozan'ın tanınmış simalarından biri olan Cumali Serbest, Kozan ekonomisine katkı sağlamaktan dolayı Kozan Ticaret Odası yönetimine aday olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Mustafa Kandemir'in bugüne kadar yaptığı çalışmalarda gerçekten büyük adımlar attığını ifade eden Cumali Serbest; “Özellikle bölgenin değerlerinin coğrafi işaret belgesi alması konusunda sayın başkanın çok büyük emekleri var. Bu emekleri hiç kimse hiçe sayamaz. Kozan'ın ekonomi lokomotifini güçlendirme anlamında Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesinde de sayın başkanımızın ve yönetiminin kaydeder katkılarının olduğunu herkes çok iyi biliyor. 1 Ekim’de  yapılacak olan Kozan Ticaret Odası seçimlerinde Mustafa Kandemir'in meclis üyesi adayı olarak Fatin Rüştü Dağlı ve Muhammed Alparslan kardeşimle birlikte 3. meslek grubundan adayız. Yapılacak olan seçim sonucunda üyelerimizin bizi destekleyeceğinden şüphemiz yok. Bu seçimler sonucunda kardeşliğin, barışın, hizmete kendine adayan ve bir araya gelmiş birbirinden değerli insanların kazanacağını ve başaracağını düşünüyorum. Şimdiden bütün meclis üyesi aday arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyor, üyelerimizin her birinden destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.