Anahtar Kelimeler: Serhan Gültekin istifa

Serhan Gültekin istifa etti

Serhan Gültekin istifa etti

Kozan İmar Limited Şirketi Genel Müdürü Serhan Gültekin şirkette bulunan görevinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Gültekin hiç kimseye kırgınlığı olmadığını da dile getirdi.

Saadet Parti'nin Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan Belediye Başkanı olduktan sonra 19 Nisan tarihinde Kozan İmar Limited Şirketi Genel Müdürlüğü'ne Serhan Gültekin getirilmişti. Kozan İmar Limited Şirketi'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeni ile zaman zaman sorunlar yaşandı. İmar Limited Şirketi'nin borcu Kozan gündeminde sıkça konuşulan konular arasındaydı. Serhan Gültekin Genel Müdürlük görevinde işini layıkıyla yürüten isimlerden biriydi. Bugüne kadar ismi herhangi bir şaibeli olaya karışmadı. Sosyal medya üzerinden genel müdürlük görevinden istifa ettiğini açıklayan Serhan Gültekin kimseye de kırgınlığının olmadığını dile getirdi. Serhan Gültekin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “19.04.2019 Tarihinde atandığım Kozan İmar Ltd. Şirketindeki Genel Müdürlük görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Yol yürümekten gurur duyduğum ve sonsuz saygım olan belediye başkanımız sn. Kazım Özgan ' a, Yönetim Kurulu Başkanımız Alaaddin Tıraş'a, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ruhi Gül ve Süleyman Şenoğul’a, Birim Müdürlerime, emekçi mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.”

Kozan İmar Limited Şirketi genel müdürlüğünden istifa eden Serhan Gültekin'in kulislerde Deva Partisi Kozan ilçe başkanı olacağı da konuşuluyor.