Sessiz sedasız ihalesi yapılmış

Sessiz sedasız ihalesi yapılmış

Karalar ihaleyi şüpheli bulduğu için durdurdu

Kozan Ekspres Gazetesi olarak yaklaşık 10 günden bu yana gündemde tuttuğumuz Olimpik Yüzme Havuzu´nun neden açılmaması ile ilgili olarak son dakika gelişmeleri oldu.

Gazetemizin, yaz ayları gelmesine rağmen olimpik yüzme havuzunun hala hizmete geçmemesi ile ilgili olarak yaptığı habere istinaden, yetkililerden bu konu hakkında cevap beklenmişti. Elde edilen bilgilere göre; Kozan Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu ihalesinin geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız bir şekilde yapıldığı, yapılan olimpik yüzme havuzu ihalesine sadece bir firmanın katıldığı belirtildi. Katılan firmanın Batmanlı bir kişiye ait firma olduğu öğrenildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi İhale Komisyonu tarafından ihalesi gerçekleştirilen olimpik yüzme havuzu ihalesi ile ilgili olarak, ihaleye sadece bir firmanın girmesinden dolayı ihaleyi şüpheli bularak işlemleri durdurduğu kaydedildi.

Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte olimpik yüzme havuzunun içinde bulunduğu sallantılı dönemin bir süre daha devam edeceği belirtildi.