Anahtar Kelimeler: Sevgi engel tanımadı

Sevgi engel tanımadı

Sevgi engel tanımadı

Kozan'da işitme engelli Ayşenur ve Şahin çifti işaret dili ile evet diyerek bir ömür boyu mutlu olacakları dünya evine girdiler.

Kozan'da işitme ve konuşma engelli Ayşenur Bozdemir ile Şahin Bozkurt mutluluğa işaret diliyle evet dediler. Elit Balo Sarayı’nda düzenlenen nikah ve düğün merasimine çiftin çok sayıda yakını ve arkadaşı katılırken, nikahı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan kıydı. İşaret dili ile Kazım Özkan'ın “evlenmek istiyor musunuz?” sorusuna “evet” diye cevap veren Ayşenur ve Şahin çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Başkan Kazım Özgan, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek Türk bayrağı ve Kur'an'ı Kerim hediye etti.

Damadın babası Fikri Bozkurt, çocuklarının mutluluklarına sahiplik yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, gelinine ve oğluna bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Damadın annesi Ümmühan Bozkurt ise, oğlunun küçük yaşlarda geçirdiği bir havale sonucu konuşma ve işitme engelli olduğunu, onu böyle mutlu görmekten dolayı da çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Ayşenur ve Şahin çifti duymasalar dahi işaret dili ile düğün merasiminde doyasıya eğlendiler.