Silah zoruyla otomobil yağmalayan zanlı tutuklandı

Silah zoruyla otomobil yağmalayan zanlı tutuklandı

Yağmaladığı otomobil ile birlikte yakalanarak gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Geçtiğimiz günlerde Saimbeyli Caddesi Hastane Kavşağı civarında silah zoruyla yağmaladığı araç ile birlikte kaçarken polis tarafından yakalanan, yakalandığı esnada polise direnerek kendine bıçakla zarar veren Mehmet A. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-OLAY

Mehmet A. isimli şahıs Saimbeyli Caddesi Hastane Kavşağı civarında bulunan sucuk ekmekçinin önündeki aracı almaya çalıştığı esnada, araç sahibi K.Ü. müdahale etmiş, Mehmet A. üzerinde bulunan tabancayı araç sahibine doğrultarak hızlı bir şekilde olay yerinden kaçmış, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin titiz ve duyarlı çalışması sonucu kaçırılan araç Kadirli Caddesi üzerinde bulunan bir petrolde görülmüş, ekipler Mehmet A.´yı kıskıvrak yakalamış, o esnada Mehmet A. üzerinde bulundurduğu bıçakla kendine zarar vermiş, kendisini yakalayan polis ekipleri yaralanan Mehmet A.´yı Kozan Devlet Hastanesi´ne kaldırmış, zanlı burada tedavi altına alınmış, hastaneden taburcu olduktan sonra polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde işlemleri tamamlanan zanlı cuma günü öğleden sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.