Anahtar Kelimeler: Silahlı çatışma kardeş

Silahlı çatışma, 2 kardeş öldü

Silahlı çatışma, 2 kardeş öldü

Kozan'da meydana gelen silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, ismi öğrenilemeyen bir kişi de ayağından yaralandı.

 

 

Olay, Türkeli Mahallesi Bosna Sokak girişinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre; 01 ALS 571 plakalı otomobili 2 otomobil takip etti. Bosna Sokak girişinde araç sıkıştırıldı. Takip eden iki araçtan inen 2 kişi silah ve sopalarla şahısların üzerine yürüdü. O esnada çıkan silahlı çatışmada 01 ALS 571 plakalı araçtan inen bir kişi tüfek ile ateş etmeye başladı. Ateş etmesi üzerine otomobillerden inen Vahit Kara ve Emrah Kara yaralandı. Ateş eden kişi ise karşı tarafın ateş etmesi sonucu ayağından yaralandı.

İhbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tüfek ile yaralanan Vahit ve Emrah Kara kardeşler Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada doktorların yaptığı bütün müdahaleye rağmen her iki kardeş de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, cinayeti işleyen kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

 Devlet Hastanesi acil servis önüne gelen hayatını kaybeden kişilerin yakınları sinir krizleri geçirdi.Hayatını kaybedenlerden Vahit Kara'nın evli ve 3 çocuk babası olduğu, kardeşi Emrah Kara’nın ise bekar olduğu öğrenildi.

Polisin yaşanan cinayet ile ilgili olarak geniş çaplısı oluşturması sürüyor.