Anahtar Kelimeler: Şirket milyon ciro yaptı

Şirket, 7 milyon ciro yaptı

Şirket, 7 milyon ciro yaptı

Kozan İmar Limited Şirketi; ?Mülkiyeti değerli Kozanlı hemşerilerimize ait tesislerin satılması, devredilmesi söz konusu değildir. Zarar ettirilmesi, zararına faaliyetlerini savunmak ise Kozanlılara ihanettir? ifadelerini kullanarak son günlerde şirket ha

19 Nisan 2019´da görevi devraldıklarını belirten Kozan İmar Limited Şirketi, geçtiğimiz yıl ile bu yıl arasında ciro kıyaslaması gerçekleştirdi.

Açıklamada; ?Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm tesislerden bugüne kadar 6.942.852 TL ciro elde edilmiştir. Bu süreçte Kozan esnafının ve geçmiş dönemden kalan borçlar için ve alacaklılara ödeme yapmaya devam edilmiştir? denildi. Göreve başlamalarının ardından ilk 4 aylık dönemde, bir önceki yılın aynı dönemine göre 3,5 milyon lira daha fazla ciro elde edildiğini vurguladılar.

İmar Limited Şirketi; ?19 Nisan 2019´da görevi devraldık. O günden bu yana belediye başkanımız Kazım Özgan ve ekibi canla, başla, özverili bir şekilde çalışmaktadır. Bilindiği üzere, imar Limited Şirketi daha önceki belediye başkanı Kazım Özgan zamanında borçsuz devredilmiş ve 47 milyon borç ile devralınmıştır. Borçlarla alakalı özel denetim ekibi kurularak, geçmiş 5 yıllık dönemdeki harcamalar incelenmektedir. Gelecek 5 yıl içinde kendi dönemini denetime tabi tutan bir çalışma yolu izlemektedir. 47 milyon liralık borcun; 21 milyon lirası SSK, 12 milyon lirası vergi, 14 milyon lirası ise diğer borçlardır. Bununla alakalı ise incelemeler devam ederken, 13 milyon liraya yakın borcunun aslında gerçeği yansıtmadığı tespit edilmiştir. Konuyla alakalı müfettiş raporlarına dayanarak savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur? ifadeleri kullanıldı. Yapılan suç duyurusunun sonucununda yapılacak basın açıklaması ile duyurulacağı kaydedildi.

Kozan İmar Limited Şirketi hedeflerinin; kendi görev sürelerinde hiçbir vergi ve SSK prim borcu bırakmadan ve gerçek alacaklı esnafların alacaklarını ödemek olduğunu da kaydetti.

İmar Limited Şirketi, zarar ettiği tespit edilen bütün tesislerin kara geçtiğini de açıklamada vurguladı.