Sırtından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Sırtından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Kozan ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan tartışmada bıçaklanan 19 yaşındaki Salih Ersoy, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayın ardından gözaltına alınan zanlı ve arkadaşlarının işlemleri sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Turgut Özal Bulvarı Otogar civarında dün akşam saat 21.45 sıralarında H.B. (17) ve 4 arkadaşıyla birlikte 19 yaşındaki Salih Ersoy'un yanına geldi. İki grup arasında çıkan tartışma büyüyünce H.B., Ersoy'u sırtından bıçakladı.

H.B. ve yanındaki 4 arkadaşı olay yerinden kaçarken, Ersoy ise kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Ersoy, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olaydan hemen sonra geniş çaplı soruşturma başlattı. Olaydan yaklaşık 2 saat sonra H.B. ve 4 arkadaşı polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay haberini alan Ersoy'un yakınları da hastaneye geldi. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizleri geçiren yakınları, güçlükle sakinleştirildi.

Olayın sebebi henüz bilinmiyor. Polis, konuyla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma sürdürüyor. Olaya karışan zanlı ve arkadaşlarının işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.