Anahtar Kelimeler: MİMARLIK AÇILDI

SİS MİMARLIK AÇILDI

SİS MİMARLIK AÇILDI

Veteriner İbrahim Erol'un eşi Aslıhan Erol'un işletmeciliğini yaptığı Sis Mimarlık Bürosu muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Aslıhan Erol, Kozan'da bir yıl staj yaparak deneyim kazandıktan sonra kendi mimarlık ofisini açma kararı aldı. Kozan'ın sevilen esnaflarından Çavuş Ahmet Erol'un gelini olan Aslıhan Erol'un iş yerinin açılışına Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak dahil olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesinde Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

 

İşletme sahibi Aslıhan Erol, yaptığı konuşmada ailesine, desteklerinden dolayı her zaman yanında olan eşi İbrahim Erol'a ve kayınvalidesi ve kayınpederine, arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Aynı zamanda mimar olan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, bilgili ve tecrübeli biri olan Aslıhan Erol'un bu iş yerini açmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Konuşmaların ardından davetlilerle birlikte kurdele kesimi gerçekleştirildi.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Aslıhan Erol'dan mevcut ve gelecekteki projeleri hakkında bilgi aldı. Kazım Özgan, her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirtti. Davetliler, Aslıhan Erol ve ailesine açtıkları Sis Mimarlık Ofisi için teşekkür ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.

 

Erciyes Medya Ailesi olarak, Aslıhan Erol'a açtığı yeni iş yerinde bol kazançlar ve başarılar diliyoruz.