alperen alcı
4.01.2016 13:25:36
çok şükür kozan şart sağlık kuruluşu kapanınca diğer sağlık kuruluşları kaldırmadı

Anahtar Kelimeler: Dakika

>>SON DAKİKA<< ORTADOĞU HASTANESİ KAPANMIYOR

>>SON DAKİKA<< ORTADOĞU HASTANESİ KAPANMIYOR

Ortadoğu Hastanesi Kapanmıyor

Bundan bir süre önce 31.12.2015 tarihinde kapanacağı duyurulan Kozan Ortadoğu Hastanesi Osmaniye´ li iş adamı Mustafa Şahin tarafından satın alındığı iddia edildi.
İlk olarak 2008 yılında 18 doktor ve 1 müteahhit tarafından Kozan halkının hizmetine sunulan Sevgican Hastanesi, 2014 yılında iş adamı ve Ortadoğu hastaneleri sahibi Halis Bayrak tarafından satın alınmış ve Kozan halkına Ortadoğu Hastanesi ismi ile hizmet vermeye başlamıştı.
2 ay önce 2015 yılı sonunda Kozan´da buluanan Ortadoğu Hastanesinin faaliyetlerini durduracağını açıklamasının ardından, hastanede çalışan 180 personelin işsiz kalacağı bir çok basın kuruluşunda haber yapılmıştı.
Hastanenin kapanmasına sayılı günler kala 14 Milyon gibi bir rakama hastanenin satıldığı haberinin yayılması hastane personeli başta olmak üzere bir çok kesimce mutlulukla karşılandığı gözlendi.
Öte yandan konu ile ilgili görüştüğümüz hastane yetkilileri satışı doğrularken, devir teslim işlemlerinin Pazartesi günü yapılacağını kaydetti. Hastanenin kapatma kararının ardından bazı doktorların başka kurumlar ile anlaşma sağladığı hatırlatması üzerine yetkililer "Konu doğrudur, başka kurumlar ile anlaşma sağlayan doktorlarımızın var. Bu doktorlarımızın yerlerine yeni doktorlarımız en kısa zamanda gelecektir" demekle yetindi.