Sönmez, Atatürk Anıtı´na çelenk koydu

Sönmez, Atatürk Anıtı´na çelenk koydu

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez Atatürk Anıtı´na çelenk koyarak şükranlarını sundu.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı´na çelenk koydu. Çelenk koyma törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, siyasi parti ve STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende ilk olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez Atatürk Anıtı´na çelenk koydu. Ardından 1 dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı okundu. İlköğretim Haftası etkinlikleri, Çarşamba günü saat 10.00´da Remzi Oğuz Arık İlköğretim Okulu´nda düzenlenecek olan programla devam edecek.

2019-2020 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez´de yazılı bir açıklama yayınlayarak bütün öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin yeni öğretim ve öğretim yılını kutladı. Sönmez, yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

?9 Eylül 2019 tarihi itibariyle başlayacak olan yeni eğitim ve öğretim yılının hepinize hayırlı olmasını dilerim.

Yeni Eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle değerli öğretmenlerimizin,sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, sizleri kutluyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İlköğretim bilginin temeli ve ilk basamağıdır.Ailemize ,çevremize,milletimize bağlı bireyler olmamızı sağlar.Bizler ilköğretim sayesinde okullarımızda çeşitli bilgi ve becerilerle donanmış nesiller olarak yetişiriz.

Eğitim ve öğretim yılının ilçemize,ilimize ülkemize,insanlığa hayırlı olması dileğimle saygı ve sevgiler sunarım.Bilgiyle,dostlukla dolu güzel günlerin hep bizimle olması dileğiyle ?İLKÖĞRETİM HAFTASI´nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.?

kten katılıyor, sizleri kutluyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İlköğretim bilginin temeli ve ilk basamağıdır.Ailemize ,çevremize,milletimize bağlı bireyler olmamızı sağlar.Bizler ilköğretim sayesinde okullarımızda çeşitli bilgi ve becerilerle donanmış nesiller olarak yetişiriz.

Eğitim ve öğretim yılının ilçemize,ilimize ülkemize,insanlığa hayırlı olması dileğimle saygı ve sevgiler sunarım.Bilgiyle,dostlukla dolu güzel günlerin hep bizimle olması dileğiyle ?İLKÖĞRETİM HAFTASI´nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

/resimler/2019-9/9/1007564695738.jpg