Sönmez´den yeni eğitim-öğretim yılı meaajı

Sönmez´den yeni eğitim-öğretim yılı meaajı

2019-2020 eğitim ve öğretim sezonunun açılması ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez yazılı bir açıklama yayınlayarak, yeni eğitim ve öğretim yılının verimli geçmesini temenni etti.

2019-2020 eğitim öğretim yılı mesajında; ?Uzun bir tatilin ardından yeni bir eğitim öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçmesini temenni ediyorum? diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez yazılı açıklamasına şöyle devam etti:

?Çocuklarımızın ve gençlerimizin kendilerine, vatanımıza, milletimize yararlı bireyler olarak geleceğe hazırlanması görevi de bizlere düşmektedir. Bu amaçla, çocuklarımıza en iyi şartlarda eğitim imkanı sunmak üzere tüm hazırlıkları yapmaya, gerekli tedbirleri almaya gayret göstermekteyiz. Çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir rolü olan değerli anne ve babaların da eğitim sürecine olumlu ve yönlendirici katkılar sunacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle değerli öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının, sevgili öğrencilerimizin ve velilerimizin 2019-2020 eğitim öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım? dedi.