Sosyal Demokrat Mirası Yeniden Canlandırılacak!

Sosyal Demokrat Mirası Yeniden Canlandırılacak!

Sosyal Demokrat Mirası Yeniden Canlandırılacak!

Kozan'ın sevilen isimlerinden, Veteriner Hekim ve CHP'nin Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olan Tevfik Yüceli, Kozan’ın geçmişine ve geleceğine değer katan Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışını canlandırmak için kararlı adımlar atıyor.

Yüceli, geçmişin büyük mirasına sahip çıkarak, Merhum Mustafa Azgın'ın Kozan'a kazandırdığı kalıcı eserleri hatırlatıyor ve gelecekte şehri bu mirası koruyarak geliştirmeyi hedefliyor. Azgın'ın öncülüğünde hayata geçirilen toplu ulaşım, köylere otobüs seferleri, kaleye açılan yol gibi önemli projeler, bugünün modernizasyon çalışmalarının temelini oluşturuyor.

Kozan'ın dokusunu şekillendiren Cumhuriyet Mahallesi Köprüsü, otogar, mezbahane gibi yapılar ile şehre kazandırılan su pompaları, depoları, su boru hatları ve parklar, Sosyal Demokrat Belediyecilik vizyonunun ürünleri olarak günümüzde de hizmet veriyor.

"Sosyal Demokrat Belediyeciliğin ikinci dönemi" için aday olan Yüceli, şehre yeni bir soluk getirerek, geçmişin izinden ilerleyip Kozan'ı hizmette yükselterek, şehrin hak ettiği konuma ulaşmasını hedefliyor.

 

Tevfik Yüceli'nin adaylığı, sadece geçmişin mirasını korumakla kalmayıp, gençlere yönelik istihdam odaklı projeleriyle de dikkat çekiyor. Geleceğin teminatı olan gençler için planladığı istihdam projeleri, şehrin gelişimine önemli katkılar sağlayacak. Yüceli'nin vizyonu, sadece şehrin tarihi değerlerine sahip çıkmakla kalmayıp, gençleri de şehrin ekonomik ve sosyal dokusuna entegre ederek Kozan'ı daha da ileri taşımak üzerine odaklanıyor.

 

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olarak gösterilen Tevfik Yüceli, Kozanlıların sevgisini kazanmış, Cücenoğlu ailesinin bir mensubu olarak şehrin geleceğine katkı sunmaya kararlı bir isim.