Tablacının 4 Bin Lirasını Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

Tablacının 4 Bin Lirasını Gasp Eden Zanlılar Yakalandı

Kozan´da yaklaşık bir ay önce tablada kuruyemiş satan T.A. isimli kişiyi gözünü bağladıktan sonra zorla araca bindiren ve üzerindeki para, cüzdan ve cep telefonu gasp ettikten sonra ıssız bir yere gözleri bağlı bırakarak kaçan şahıslar polisin titiz çalış

Kozan´da yaklaşık bir ay önce tablada kuruyemiş satan T.A. isimli kişiyi gözünü bağladıktan sonra zorla araca bindiren ve üzerindeki para, cüzdan ve cep telefonu gasp ettikten sonra ıssız bir yere gözleri bağlı bırakarak kaçan şahıslar polisin titiz çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Kozan´da yaklaşık bir ay önce Cumhuriyet Mahallesi´nde tablacılık yaptığı öğrenilen T.A. isimli kişi zorla araca bindirilerek, üzerinde bulunan 4000 TL parayı, cep telefonu ve cüzdanını gasp eden şahıslar yönelik Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı ekipler çalışma başlattı.

Polis, olayın ilk meydana geldiği çevredeki güvenlik kameralarının tamamı tek tek inceledi. Polisin yaptığı çalışma neticesinde olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 5 kişi ve 2 araç tespit edildi. Polis ekipleri ?Yağma ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma? şucu ile ilgili olarak olayın aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışma sonucunda, 5 ayrı adrese baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda 3 kişi gözaltına alınırken, bir kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Tespit edilen iki araçta da polis tarafından geniş çaplı arama yapıldı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise, 2 adet kısa dipçik pompalı av tüfeği ve 5 adet dolu kartuş ele geçirildi.

Yakalanan 3 kişinin Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü´ndeki ifadeleri işlemleri sürüyor.