Anahtar Kelimeler: TAHMİNİ BÜTÇE MİLYON

TAHMİNİ BÜTÇE 598 MİLYON TL

TAHMİNİ BÜTÇE 598 MİLYON TL

Kozan Belediyesi'nin ekim ayı meclis birleşimleri sona erdi. Toplam 6 birleşim yapılan toplantılarda, 2024 yılı tahmini bütçesi onaylandı. Tahmini bütçe, 2024 yılı için 598 milyon TL olarak belirlendi.

Kozan Belediyesi'nin 2024 yılı tahmini bütçesi, belediyenin bünyesinde bulunan 20 müdürlüğün harcamalarını kapsıyor. Bu harcamalar tahmini olarak 598 milyon TL olarak belirlendi.

Bütçenin onaylanması ile ilgili konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "2024 yılı için hazırladığımız tahmini bütçemizi, meclisimiz tarafından onaylandı. Bütçemiz, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı. Bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bütçenin onaylanması ile birlikte, belediyenin 2024 yılı içerisinde gerçekleştireceği tüm harcamalar bu bütçe kapsamında yapılacak. Bütçenin yeterli olması durumunda, ek bütçe yapılmasına gerek kalmayacak.

Kozan Belediyesi'nin 2024 yılı tahmini bütçesinin detaylarına bakıldığında, en büyük harcama kaleminde personel giderleri oluyor. Personel giderlerinin ardından, hizmet giderleri, mal ve hizmet alımları ve sermaye giderleri geliyor.

Kozan Belediyesi'nin 2024 yılı tahmini bütçesinin ilçeye katkıları şu şekilde sıralanabilir:

* İlçenin altyapı ve üstyapı sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak.

* İlçenin sosyal ve kültürel yaşamının geliştirilmesine katkı sağlayacak.

* İlçenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak.

Bütçenin ilçeye tam olarak ne kadar katkı sağlayacağı, bütçenin uygulanma şekline göre değişecek.