Anahtar Kelimeler: Tatlıcı Kozan şubesi açıldı

Tatlıcı Köse Kozan şubesi açıldı

Tatlıcı Köse Kozan şubesi açıldı

Yarım asırdan fazla süredir müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendine özgü lezzetleriyle her daim birinci sırada yer alan Tatlıcı Köse artık Kozan’da.

1964 yılından bu yana kendine özgü ürünleri ile her daim ön planda olan Tatlıcı Köse Kozan’da şubesini açtı. Karacaoğlan Mahallesi Hasan Basri Demirci Bulvarı üzerinde şubesini açan Tatlıcı Köse tatlı severleri bekliyor.

Müşterilerin beklentileri doğrultusunda iş yapmak gerçekten çok zordur. Bu anlamda, Tatlıcı Köse örnek bir kuruluş olma özelliğini taşıyor. Kendine özgü ürünleri ile damaklara farklı bir lezzet sunan Tatlıcı Köse bünyesindeki ürünlerin kalitesinden şaşmadığı için herkesin beğenisini topluyor.

Bünyesinde Köse'ye özgü hakiki keçi sütlü Maraş dondurması, yaş pasta, kuru pasta, kutulu çikolata, gondol süsleme dondurma çeşitleri, dünya kahveleri çeşitlerinin yanı sıra yine Köse’ye özgü; Köse özel baklava sarma (dürüm), kuşgözü, şöbiyet, prenses fıstıklı kadayıf çeşitleri, diyar burma, havuç dilimi saray sarması, klasik fıstıklı baklava, midye cevizli baklava kadayıf, porsiyon tatlı, porsiyon dondurmalı tatlı, Köse cevizli baklava, künefe, su böreği çeşitlerini barındırıyor.

Farklı lezzetleriyle Kozanlılara hizmet verecek olan Tatlıcı Köse müşterilerini bekliyor.