Anahtar Kelimeler: Tatlıcı Sinan Sarraf' Kaybettik

Tatlıcı Sinan Sarraf'ı Kaybettik

Tatlıcı Sinan Sarraf

Kozan Halkı, Tatlıcı Sinan Sarraf'ı Son Yolculuğuna Uğurladı

Kozan, lezzetli tatlarıyla tanınan ve yıllarca Şam tatlıcılığı geleneğini yaşatan merhum Şam Tatlıcı Ziya Usta'nın oğlu, ünlü Şam tatlıcısı Sinan Sarraf'ı kaybetti. Sinan Sarraf, uzun yıllar boyunca sokak lezzetlerine damga vuran tatlılarıyla Kozan halkının beğenisini kazanmıştı. Ancak uzun bir süredir kanser tedavisi gören Sarraf, aramızdan ayrıldı.

 

Lezzet Dolu Bir Yaşamın Temsilcisi

 

Tatlıcı Sinan Sarraf, Kozan'ın sokak lezzetlerindeki önde gelen isimlerinden biriydi. Yıllarca tatlı ustalığıyla meşgul olan ve herkesin beğenisini kazanan Sinan Sarraf, geleneksel lezzetlerle Kozan'ın damaklarını buluşturuyordu. Uzun süre kanserle mücadele eden Sarraf, son zamanlarında tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyduğunu dile getirmiş ve Kozan'daki gazetecilerin desteğiyle ihtiyaçları karşılanmıştı.

 

Kozan Mezarlığında Veda Töreni

 

Tatlıcı Sinan Sarraf için Kozan mezarlığında duygusal bir veda töreni düzenlendi. Cenaze namazının kılınmasının ardından dualar eşliğinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Merhumun cenaze defin işlemleri tamamlandıktan sonra aile yakınları taziyeleri kabul etti.

 

Erciyes Medya Ailesi Olarak Başsağlığı Diliyoruz

 

Erciyes Medya ailesi olarak, Tatlıcı Sinan Sarraf'a Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kozan'ın lezzet dünyasındaki unutulmaz izleri ve sevgi dolu anılarıyla hatırlayacağımız Sinan Sarraf, Kozan halkı için özel bir yere sahip olmaya devam edecek.