TAYLAN BEBE 2. ŞUBESİNİ AÇTI

TAYLAN BEBE 2. ŞUBESİNİ AÇTI

İlçemiz Kozan’ da yıllardan bu yana hizmet veren Taylan Bebe ikinci şubesini açarak Kozan halkına daha iyi hizmet vermek için kolları sıvadı.

Yıllardır Saimbeyli Caddesi üzerinde hizmette olan Taylan Bebe Göç Yolunda otogar civarında ikinci şubesini açarak Kozan’ lı hemşerileri ile buluşmak için hazır. Yıllardan bu yana başarılı ve deneyimli kişilikleriyle göz önünde bulunan işletme sahibi Rukiye Kayhan Eşiyok Taylan Bebe ikinci şubesinin açılışında dostlarıyla bir araya geldi.

Rukiye Kayhan Eşiyok’ un işletmeciliğin yaptığı Taylan Bebe’ nin ikinci şubesinin açılışına; Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, Eski Dönem Kozan Belediye Başkanı Mehmet Açıkgöz, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Ülkücü İşçiler Derneği Kozan Şubesi Başkanı Hacı Uçar, Kozan Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Nuh Çolak ve Dernek Yönetimi, Sebzeciler Odası Başkanı Süleyman Delibaş ve çok sayıda davetli vatandaşlar katıldı. İşletme sahibi Rukiye Kayhan Eşiyok’ un kendi çevresi de Rukiye Kayhan Eşiyok’ u bu gününde yalnız bırakmayarak açılışa katıldılar.

Açılışta konuşma yapan Eski Belediye Başkanlarından Mehmet Açıkgöz; “Rukiye Kayhan Eşiyok hanımefendiyi yıllardan bu yana Kozan halkı tanıyor. İlk işyeri olan Taylan Bebe ile müşterileri tarafından oldukça iyi bilinen Rukiye Kayhan Eşiyok hanımefendiyi bu cesaretinden dolayı kutluyorum. Bu zamanda bir çok esnaf iş yerlerini kapatırken bu güzel kardeşimiz büyük bir cesaret örneği ve başarı göstererek Taylan Bebe nin ikinci şubesini açtı. Bende bu cesaret ve başarısında dolayı kendisini kutluyor yeni iş yerinde başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kozan Belediye Başkan yardımcısı Yaşar Şenöz İse; “ Sayın Rukiye Kayhan Eşiyok hanımefendiyi kutluyorum. Bu devirde her babayiğidin harcı değildir ikinci şube yi açmak. Ancak bu kardeşimiz büyük bir özveri ile çalışarak ikinci şubesini hizmet vermek için açmış bulunmaktadır. Bundan dolayı kendini kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

İşletme sahibi Rukiye Kayhan Eşiyok ise yaptığı konuşmada; “ Kozan’ da yıllar önce ilk iş yerimiz açtıktan sonra Kozan’ lı hemşerilerimizden büyük bir destek gördüm. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz iş yerimizi açtığımızda bizlere Kozan halkı sahip çıktı. Buralara kadar gelmemizde Kozan’ lının çok büyük emeği var her kesten Allah razı olsun. Kozan’ ın da böyle daha büyük ve daha kaliteli bir iş yerine ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için açma karar aldım ve ikinci şubemizi açtık. Tüm Kozan’ lı hemşerilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

 

Daha sonra yapılan ikramların ardından açılış kurdelesi kesilerek katılımcı davetliler iş yerini gezdiler. Bizde Kozan ekspres Gazetesi olarak Taylan Bebe iş yerinin sahibi Rukiye Kayhan Eşiyok Hanım efendiye ve ekibine başarılar diliyoruz.