gönen gencer
4.03.2016 17:48:02
Admin ezbere yazman olayın akibiyetini bilmiyonuz kafanıza göre haber yapıyorsunuz.

5.03.2016 15:01:43
Ezbere yazamıyoruz beyefendi. elde etmiş olduğumuz kesin bilgilerin doğrultusunda yazıyoruz.

Anahtar Kelimeler: TELEFONLA KONUŞMASI SONU OLDU

TELEFONLA KONUŞMASI SONU OLDU

TELEFONLA KONUŞMASI SONU OLDU

İki buçuk yıldan bu yana kayıp ihbarı ile aranan genç kızın öldürüldüğü anlaşıldı.

Elde edinilen bilgiye göre 28 Haziran 2014 tarihinden bu yana kayıp şahıs olarak aranan lise son sınıf öğrencisi Hilal Özcan´ın babasının iştiraki ile abisi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

İlçemiz Ağlıboğaz Mahallesi Karadere sokakta oturan Hilal Özcan isimli kız için ablası Ülkü Özcan kayıp başvurusunda bulunduğu ihbar üzerinde, kayıp olduğu dönemde 17 yaşında olan kız için polis arama ve tarama başlatılmıştı.

28 Haziran 2014 tarihinden bu yana haber alınamayan ve hiçbir resmi hareketi ve dökümü bulunamayan kayıp kız için Kozan ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerinden oluşan özel bir ekip kuruldu. Kurulan ekip araştırmayı derinleştirerek arama ve tarama faaliyetlerini aralıksız sürdürdü. Bir süre sonra kızın öldürülmüş olabilme ihtimali üzerine yoğunlaşan özel polis ekipleri aileyi yakın takibe aldı.

Ağabeyin çelişkili söylemleri ve hareketlerinden şüphelenen polis, ağabey Alparslan baba Ramazan ve anne Emine Özcan´ı gözaltına aldı.

Çapraz sorguya alınan ağabey Alparslan Özcan´ın kız kardeşinin telefonla konuştuğu için babasının öldürdüğünü söyleyip, öldürdükten sonra çuvala koyup eşekle evden 2 km uzaklıktaki ormanlık alana götürerek gömdüklerini ifade etti.
Polis, Alparslan Özcan´ın ifadeleri doğrultusunda Maktul Hilal Özcan´ ın öldürüldüğü yeri ve öldürüldükten sonra eşek ile Çatalkaya mevkisinde ki yerde kazı yaparak kemik buldu. Cumhuriyet savcısının olay yeri ve öldürüldüğü yerde yaptığı incelemelerden sonra Maktul Hilal Özcan´ a ait olduğu düşünülen kemikler torbaya konularak Adana Adli tıp kurumuna gönderildi.

Baba Ramazan Özcan, anne Emine Özcan ve ağabey Alparslan Özcan gözaltına alınırken baba ifadesinde kızını oğlunun öldürdüğünü söylediği, oğlunun ise kız kardeşini babasının tüfekle öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Baba Ramazan Özcan´ın anne Emine Özcan´ı tehdit edip kimseye bir şey söylersen senide öldürürüm dediği anne Emine Özcan tarafından teyit edildi.

Öte yandan Alparslan Özcan´ın kız kardeşini kendisinin öldürdüğünü emniyet müdürlündeki sorgusunda itiraf ettiği anlaşıldı. Ağabey Alparslan Özcan; ?Birlikte Adana´ ya gittik. Adana´ da teyzemlerde kalacaktık. Ancak Hilal Adana´ da erkek arkadaşının olduğunu ve erkek arkadaşıyla buluşup o gece de erkek arkadaşıyla kalmak istediğini söyledi. Kozan´a eve gelince de öldürdüm? dediği öğrenildi.

  Gözaltına alınan anne Emine Özcan, baba Ramazan Özcan ve Ağabey Alparslan Özcan gözaltına alındı. Emniyetteki  işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.