Tevfik Yüceli, ‘Kozan'ı medeniyetler şehri seviyesine taşıyacağım’

Tevfik Yüceli, ‘Kozan

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) belediye başkan aday adayı olarak sahaya çıkan Veteriner Hekim Tevfik Yüceli, heyecan dolu bir toplantıyla adaylığını ilan etti.

Kozan ilçe binası önünde düzenlenen etkinlikte, kalabalık bir partili ve vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleşen açıklama öncesinde, bir dakikalık saygı duruşunda İstiklal Marşı'nın okunması ve teröristlerce şehit edilen 12 askerimiz için yapılan dua duygusal anlar yaşattı.

Yüceli, konuşmasında, 38 yaşında olduğunu ve evli olduğunu belirterek, 2 kızının bulunduğunu ifade etti. Cücenoğlu ailesinden geldiğini ve Kozan'da değerli hocaların eğitimiyle büyüdüğünü vurgulayan Yüceli, Ankara Üniversitesi'nde Veteriner Hekimlik eğitimini tamamladığını dile getirdi. Eşi Yelda Yüceli'nin Yüksek Maden Mühendisi olarak çalıştığını da belirtti.

Toplumun desteği ve inancıyla aday olduğunu ifade eden Yüceli, Kozan'ı medeniyetler şehri seviyesine taşımayı hedeflediğini söyledi. Kozan'ın geçmişten bugüne yaşadığı değişimi gözlemlediğini ve bu değişimi durdurup, şehri ileri taşımayı amaçladığını belirtti. Yüceli, şehrin üretim, eğitim ve birlik beraberlikte ön planda olduğu bir şehir olması için çaba harcayacağını ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyecilik anlayışını Kozan'a taşıyacağını vurguladı.

Tevfik Yüceli'nin konuşmasının ardından, tebrikleri kabul etti. Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.