Anahtar Kelimeler: Trafik Kazası Yaralı

Trafik Kazası : 2 Yaralı

Trafik Kazası : 2 Yaralı

Kozan´da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi ağır yaralandı.

Kozan´da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Turgut Özal Bulvarı (Göç Yolu) hastane kavşağına yakın bir mevkide meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Yılmaz(31) kullandığı 01 Y 9850 plakalı otomobil ile Süleyman Dinçer´in (62) kullandığı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan sürücü ile birlikte yolcu konumunda bulunan Hasan Özakçaoğlu(55) yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen yardıma koştu. 112 Acil Servis ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kozan Devlet Hastanesi acil servisine götürdü.

Otomobil sürücüsü ise polis tarafından ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. Kozan Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ancak durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Vatandaşların beyanına göre, motosiklet bisiklet yolundan karşıdan karşıya geçerken kazanın meydana geldiği, çarpmanın etkisiyle motosikletin ve aracın yaklaşık 10 metre sürüklendiği söylendi.

/resimler/2018-9/21/1150391057574.jpg

Hastane istikametinden İmam Hatip Kavşağı istikametine yol yaklaşık 20 dakika kapalı kaldı. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra yol trafiğe açıldı.

Polisin 2 kişinin yaralandığı trafik kazası ile ilgili olarak tahkikata başlandığı öğrenildi.