Tufanbeyli’nin yeni kaymakamı göreve başladı

Tufanbeyli’nin yeni kaymakamı göreve başladı

Tufanbeyli ilçesinde Kaymakam Ömer Sevgili’nin yerine Kaymakam Abdullah Sarı atandı. Kaymakam Abdullah Sarı görevine başladı.

Geçtiğimiz günlerde Tufanbeyli ilçesinde 15 ay görev yapan Ömer Sevgili başka bir ilçeye atanması nedeniyle buradaki görevini tamamlamıştı. İçişleri Bakanlığının 2 Şubat 2021 tarihli onayı ile 9 Şubat 2021 tarihi itibariyle Kaymakam Abdullah Sarı Tufanbeyli Kaymakamı olarak atandı.

Kaymakam Abdullah Sarı kimdir?

Kaymakam Abdullah Sarı 1993 yılında Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya Beyşehir'de tamamladı. 2016 yılında 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme (ingilizce-A) bölümünden mezun oldu. 2017 Aralık ayı itibariyle Konya Vergi Dairesi Başkanlığı Alaaddin Vergi Dairesinde gelir uzman yardımcısı olarak göreve başladı. 2019 yılında yapılan Kaymakam adaylığı sınavını başarıyla geçerek 10 Haziran 2020 tarihinde Karaman Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Samsun Vezirköprü ve Muğla-Dalaman ilçelerinde refiklik, Yalova ve Tokat illerinde ise mülkiye müfettişi refakatinde stajlarını tamamladı.

Kaymakam Abdullah Sarı İçişleri Bakanlığının 2 Şubat 2021 tarihli onayı ile 9 Şubat 2021 tarihinde Tufanbeyli'de görevine başladı.