TÜRKELİ MAHALLESİ "BAŞKAN ÖZGAN" SLOGANLARIYLA İNLEDİ

TÜRKELİ MAHALLESİ

Kozan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan, seçim çalışmalarına Türkeli Mahallesi'nde miting yaparak devam etti.

Türkeli Mahallesi'nde düzenlenen mitinge yüzlerce vatandaş katılım sağlayarak İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan'a destek verdi. 

Türkeli mahallesi sakinlerinden oluşan mitinge ilk olarak Kozan Belediye Meclis üyesi adayları tanıtıldı. Ardından İYİ Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı'nın açılış konulmasıyla devam etti. 

Daha sonra ise sözün sahibi İYİ Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan vatandaşları selamladıktan, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden bahsetti.  Dünden bugüne kadar olan Kozan'ı kısaca özetledi. Halkın desteği ile yeni bir dönem için  planladıkları projelerini vatandaşlara anlattı. Yaptık, yapıyoruz ve bundan sonrada sizlerin sayesinde son 5 yıl daha yapıp, yarım kalan projelerimizi tamamlayıp Kozan'a ve Kozan'lıya teslim edip gençlere devretme kararından bahsetti.

Türkeli Mahallesi desteğini alkış yapıp slogan atarak ve telefon ışıklarıyla yakarak desteğini sergiledi. En son ise topluca hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.