Anahtar Kelimeler: UMMUHAN ÇİFTİNİN MUTLU

UMMUHAN VE ÜMİT ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

UMMUHAN VE ÜMİT ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

Kozan'ın önde gelen esnaflarından Özaslan Oto Galeri sahibi Ümit Özaslan, güzel bir düğün töreniyle Ummuhan Tavşan ile hayatını birleştirdi.

Cuma akşamı gerçekleşen bu muhteşem düğün, Ayna Organizasyon’da gerçekleştirildi.

 

Ümit ve Ummuhan çiftinin düğün töreni, sevdikleri, akrabaları, arkadaşları ve önemli davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Tören, Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Orhan Sümer, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar gibi birçok önemli ismi ağırladı.

 

Düğünün yapıldığı mekânda, Özaslan ve Tavşan ailelerinin yakınları, akrabaları ve sevdikleri, Ummuhan ve Ümit çiftinin mutluluklarına ortak oldu. Gece ilerledikçe davetliler doyasıya eğlendi ve çiftin mutluluğunu paylaştı.

 

Elif ve Levent Özaslan çifti ile Ümmügülsüm ve Adem Tavşan çifti, gelen misafirlerle yakından ilgilendiler ve onların konukseverliğiyle unutulmaz bir düğün deneyimi yaşattılar.

 

Bu özel düğün töreni, Kozan'da sevgi, mutluluk ve birlikteliğin en güzel örneklerinden biri olarak hatırlanacak. Ummuhan ve Ümit çiftine, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.