Uyuşturucu çetesinden 4 kişi tutuklandı

Uyuşturucu çetesinden 4 kişi tutuklandı

Kozan´a bağlı Köseli Mahallesi´nde jandarmanın yaptığı baskında ele geçirilen 23 bin 500 kök hintkeneviri olayı ile ilgili olarak mahkemeye çıkartılan 7 kişiden 4´ü tutuklandı 2´si adli kontrol ile 1 ise savcılıktan serbest bırakıldı.

Kozan´a bağlı Köseli Mahallesi´nde jandarmanın yaptığı baskında ele geçirilen 23 bin 500 kök hintkeneviri olayı ile ilgili olarak mahkemeye çıkartılan 7 kişiden 4´ü tutuklandı 2´si adli kontrol ile 1 ise savcılıkça serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz günlerde Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı Köseli Mahallesi´nde ormanlık alanda kenevir ekildiği yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendiren Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Köseli Mahallesi ormanlık alanda yaptıkları araştırmada 23 bin 500 Kök Hint kenevirinin ekili olduğunu tespit etti. Ele geçirilen kenevirler imha edilirken olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan anlılar İlçe Jandarma Komutanlığına getirilerek sorguya alındı. Alınan sorgulara istinaden Jandarma Komutanlığı ekipleri 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınan 2 kişi ile birlikte gözaltı sayısı 7´ye çıktı. Sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen 7 zanlıdan C.Y., D.Y., V.Y. ve H.A. tutuklandı. R.N. ve K.Ç. adli kontrol ile A.C. ise savcılıkça serbest bırakıldı.