UYUŞTURUCU VE SİLAHLARA EL KONULDU, SUÇLULAR YAKALANDI

UYUŞTURUCU VE SİLAHLARA EL KONULDU, SUÇLULAR YAKALANDI

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, son haftalarda gerçekleştirdiği yoğun güvenlik uygulamaları ile ilçede huzur ve güven ortamını sağlamaya yönelik önemli başarılara imza attı.

ŞOK UYGULAMALARDA SİLAHLAR VE UYUŞTURUCULAR ELE GEÇİRİLDİ

30 farklı noktada 277 emniyet personeli ile gerçekleştirilen şok uygulamalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve 112 adet fişek ele geçirildi.

MODİFİYE ARAÇLARA VE TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDENLERE GÖZ AÇTIRILMADI

3 modifiye araç tespit edilerek işlem yapıldı ve 19 motosiklet sürücüsü çeşitli maddelerden dolayı idari para cezasına çarptırıldı. Trafikte kurallara uymayan 7 araç ve 1 motosiklet ise trafikten men edildi.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA SATICI YAKALANDI

Toplamda 9.18 gram ağırlığında ve 1782 tablet muhtelif uyuşturucu/uyarıcı madde ele geçirilirken, uyuşturucu satıcısı 1 şahıs da başarılı operasyonlar sonucunda yakalandı.

SUÇLULAR EMNİYETİN GÖZÜNDEN KAÇAMAZ

Yağma suçundan aranan 1 şahıs emniyet güçlerince gözaltına alınırken, nitelikli dolandırıcılık suçundan 18 yıl kesinleşmiş cezası bulunan bir şahıs da yakalanarak mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

KOZAN'DA GÜVEN VE HUZUR SÜREKLİ HALE GETİRİLECEK

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçenin her köşesinde huzur ve güven ortamını sağlamak için kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini ve suçlulara karşı tavizsiz bir mücadele yürüteceğini bildirdi.

VATANDAŞLARDAN DESTEK İSTENDİ

Emniyet yetkilileri, vatandaşlardan da ihbarda bulunarak güvenlik güçlerine destek olmalarını rica etti.