Anahtar Kelimeler: Uyuşturucudan tutuklandı

Uyuşturucudan 3 kişi tutuklandı

Uyuşturucudan 3 kişi tutuklandı

Kozan'da uyuşturucu ticareti ve temini yapmak iddiasıyla gözaltına alınarak mahkemeye çıkartılan 5 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, 2 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

 

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Çarşamba günü şafak vakti 17 ayrı adrese eş zamanlı olarak baskın gerçekleştirdi. Yapılan baskınlarda, 13 kişi uyuşturucu ticareti ve temini yapmak suçundan gözaltına alındı. Firari olan 4 kişinin yakalanması için polis geniş çaplı olarak çalışma başlattı.

Gözaltına alınan zanlılar, sağlık raporları alındıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yapılan çalışmalar sonucunda aranan 4 kişiden 3'ü daha yakalanarak Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyette ifadesi alınan 16 kişiden 11'i Cumhuriyet Savcısı incelemesinin ardından serbest bırakıldı.

Kalan 5 kişi ise sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 5 kişiden; R.T., E.C. ve Y.C.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, V.K. ve D.G. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.