Anahtar Kelimeler: KÖŞGER KOZAN'

VALİ KÖŞGER KOZAN'DA

VALİ KÖŞGER KOZAN

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kozan ilçesinde bir dizi incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.

Köşger, ilk olarak Kozan Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, kurum müdürleri, daire amirleri tarafından karşılanan Köşger, kaymakamlıkta Kozan'daki çalışmalar hakkında brifing aldı.

Daha sonra Kozan Organize Sanayi Bölgesi'nin Kasım Ayı Müteşebbis Heyeti Toplantısı’na başkanlık eden Köşger, sanayi bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köşger, ardından Kozan Adliyesi'nde  Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Kozan Ticaret Odası'nı ziyaret eden Köşger, oda başkanı Mustafa Kandemir ve yönetim kurulu üyelerinden Kozan'daki yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köşger’in son durağı ise Kozan Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı makamında ziyaret eden Köşger, Kozan'daki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Köşger, Kozan'ın turizm potansiyeli ve yöresel ürünleri hakkında da bilgi aldı.

Vali Köşger, ziyaretlerinin ardından Kozan'dan ayrıldı.

Köşger: Kozan'ın Gelişimine Destek Vereceğiz

Vali Köşger, Kozan'daki ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, Kozan'ın Adana'nın önemli ilçelerinden biri olduğunu belirterek, "Kozan'ın gelişimine ve kalkınmasına destek vereceğiz. İlçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışarak, Kozan'ı daha yaşanabilir ve modern bir ilçe haline getirmek için gayret göstereceğiz" dedi.

Köşger, Kozan'ın turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve yöresel ürünlerin tanıtılması için de çalışmalar yapılacağını söyledi.