Anahtar Kelimeler: Küçük Büyük Birlik Partisi' Geçti

Veli Küçük Büyük Birlik Partisi'ne Geçti

Veli Küçük Büyük Birlik Partisi

DEVA Partisi Kozan Belediye Başkan Adayı Veli Küçük, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) katıldı. Küçük'ün BBP'ye geçişi, Kozan siyasetinde bomba etkisi yarattı.

Küçük, yaptığı açıklamada, DEVA Partisi'nde ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı görevlerini yürüttüğünü, ancak parti il başkanlığı ile bazı konularda ters düştüğünü söyledi. Küçük, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin siyasi çizgisini ve projelerini beğendiğini, bu nedenle BBP'ye katılma kararı aldığını ifade etti.

Küçük'ün BBP'ye geçişiyle ilgili BBP Kozan Başkan Adayı Gürdal Topal’da bir açıklama yaptı. Topal, Küçük'ün Kozan'ın imar planı ve şehircilik alanında önemli çalışmalara imza atabilecek bir isim olduğunu söyledi. 

CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı olan, aday gösterilmeyince BBP saflarına geçerek Atalay Özer ile Gürdal Topal’ın yanında yol yürüyeceklerini açıklayan Hakan Ağca ise, Kozan'ın imar ve çevre düzeninin içler acısı durumda olduğunu, Veli Küçük ve Gürdal Topal gibi iki mimarın birlikte çalışarak bu sorunu çözebileceklerini söyledi.

Basın toplantısı, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.