Anahtar Kelimeler: Verilen Yerine Geldi

Verilen Söz Yerine Geldi

Verilen Söz Yerine Geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kozan Belediyespor´a otobüs hediye etti. Otobüsü teslim esnasında şehir turu yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kozan Belediyespor´a otobüs hediye etti. Otobüsü teslim esnasında şehir turu yapıldı.

Adana Büyükşehir belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, geçtiğimiz günlerde Kozan Belediyespor´a sürekli hizmet edecek bir otobüs tahsis edeceğinin sözünü vermişti. O sözünü yerine getirdi. Hüseyin Sözlü, bütün masraflarını karşıladığı otobüsü hazırlatarak kulübün önünde hazır bir vaziyette teslim edildi.

Teslim törenine Adana Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinasyon Müdürü Kürşat Sedefoğlu, Kozan Belediyespor Kulüp Başkanı İdris Çevikalp, Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Kurt ve diğer yöneticiler katıldı.

Kozan Belediyespor Ulüp Başkanı İdris Çevikalp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

?Bu otobüsü bize tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanı´mız Sayın Hüseyin Sözlü´ye ve bölgemizin müdürü Sayın Kürşat Sedefoğlu´na ve yönetim kurulu üyemiz Sayın bilal Kurt´a teşekkür ediyorum. İlk defa Kozan Belediyespor kulübümüze bir otobüs tahsis edildi. İnşallah bu tahsis ileride hibeye dönüşecektir. Ben buna inanıyorum? diye konuştu.

Kozan Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Kurt´ta otobüs tahsisi ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi:

?Kozan Belediyespor´un gerçekten bir otobüs eksiği vardı. Sağ olsun Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´den böyle bir talebimiz oldu. Kürşat Sedefoğlu öncülüğünde bu işi gerçekleştirmiş olduk. Allah razı olsun. Çok çok teşekkür ediyorum. Bu otobüs şu anda Kozan caddelerinde geziyor. Gelmez diyenlere kapak olsun. Gelmez diyenler görsün, işte Kozan Belediyespor´un otobüsü burada? diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinasyon Müdürü Kürşat Sedefoğlu ise şu ifadelere yer verdi:

?Kulübümüze, taraftarlarımıza, futbolcularımıza ve tüm Kozan´ımıza hayırlı uğurlu olsun. Kozan Belediyespor´umuzun dışarıdaki maçları için bu otobüs çok önemliydi. 1955´ten bu yana Kozanspor gibi büyük bir camianın eksikliydi. Bu otobüse sadece bir otobüs olarak bakmayın. Güç gösterimi açısından da çok önemliydi. Değerli yönetim kurulu üyeleri bizi ziyaretlerinde bu konuyu gündeme getirmişlerdi. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak otobüs desteği veriyorduk. Ancak bu destek sadece maçtan maçaydı. Ama artık kendilerine tahsis edilmişti. Kapılarının önünde bekleyen bir otobüs var. İnşallah ilerleyen süreçte bu otobüsü Kozan Belediyespor´un malı haline getireceğiz. Sayın Hüseyin Sözlü adına bütün Kozan´a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? diye konuştu.

Otobüs teslimi yapıldıktan sonra kulüp yöneticileri ve diğer davetliler Kozan Belediyespor´un otobüsü ile şehir turu yaptılar.