Anahtar Kelimeler: “Yapmazsan değildin”

“Yapmazsan adam değildin”

“Yapmazsan adam değildin”

Kozan’da akrabalarının evinde öldürülen Medeni Nazlı cinayet şüphelisi 5 kişi Kozan Adliyesi’ne getirildi.

Cinayet şüphelisinin yakınları “Kardeş, hakkını verdin hakkını. Helal olsun. Sen gerçekten kralsın. Yapmazsan adam değildin Osman. Adam gibi adamsın Osman. Her zaman yanındayım gardaşım, ölene kadar bakarım sana gardaş” diye seslendi.

 

Kozan’da akrabalarına gelen ve yatılı kalan bir kişi, sabah saatlerinde kaldığı eve gelen yüzleri maskeli kişiler tarafından tüfekle öldürülmüştü. Kozan Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma ekipleri bölgedeki kameraları ve delilleri toplayarak cinayeti gerçekleştirdiği iddia edilen Osman C. isimli şüpheliyi ve  beraberinde ki 4 kişiyi gözaltına aldı.

Sorgusu tamamlanan şüpheliler Kozan Adliyesi’ne getirildi. Kozan Adliyesi’ne getirilen şüphelileri polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri ile adliyeye çıkarıldı. Adliyeye gelen şüphelilerden Osman C. isimli cinayet şüphelisinin yakınları “Kardeş hakkını verdin hakkını. Helal olsun. Sen gerçekten kralsın. Yapmazsan adam değildin Osman. Adam gibi adamsın Osman, her zaman yanındayım gardaşım. Ölene kadar bakarım sana gardaş” diyerek yakınlarını savundu.