Anahtar Kelimeler: Yardım Uzandı

Yardım Eli Uzandı

Yardım Eli Uzandı

85 yaşındaki Hacı Mehmet Ündecik´e Kozan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü sahip çıktı.

85 yaşındaki Hacı Mehmet Ündecik´e Kozan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü sahip çıktı.

Geçtiğimiz günlerde gazetemizin manşete taşıdığı ? Yardım Eli Bekliyor? haberi üzerine Kozan Sosyal Hizmetler Müdürlüğü´mde görevli Sosyal Hizmet uzmanları Semih Avcı ve Can Usta yaşlı adamın yaşadığı eve giderek yerinde inceleme yaptılar.

Yapılan görüşmede Mehmet Ündecik´in platinli bacağının ve genel sağlık bakımının yapılması için gerekli görüşmelerin yapılacağı, bu görüşmeler neticesinde yaşlı adamın gerekli sağlık ihtiyaçlarının karşılanacağı bildirildi.

İHH Kozan Şubesi´de yalnız yaşayan Ündecik daha rahat yatabilmesi için yatak, battaniye ve diğer acil ihtiyaçlarını karşıladılar.

Hacı Mehmet Ündecik ? Benim için bir şeyler yapmaya çalışanlardan Allah razı olsun. Ben ameliyat olduktan sonra daha da rahat olurum. Sağolsunlar komşularım bana sahip çıkıyorlar. ? dedi.

85 yaşındaki yaşlı adam geçirdiği trafik kazası sonucu bacağı kırılmış, kırılan bacağa platin takılmıştı. Platin takılı olan bacak düşme sonucu yeniden kırılmış ancak kendi iddiasına göre, ameliyat masasında kalma riski olduğundan ameliyat olmak için bir yakının imzası gerekiyor. 2 evlilik geçiren yaşlı adam bir eşini kaybetmiş, diğer eşinden ayrılmış her iki evlilikten dört çocığu bulunuyor. Ancak bu çocukların kendisine sahip çıkmadıklarını, kendi yalnızlığına terk edildiğini söyleyen Mehmet Ündecik, şimdi yeniden sağlığına kavuşacağı günü bekliyor.