Anahtar Kelimeler: TATİLİ BAŞLADI

YARI YIL TATİLİ BAŞLADI

YARI YIL TATİLİ BAŞLADI

Kozan ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönemi sona erdi.

100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenine Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Aslanköylü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, şube müdürleri ve protokol mensupları katıldı.

Kozan’da 28 bin 836 öğrenci ile 2300 öğretnen yarı yıl tatiline girdi.

Törende konuşan Kaymakam Aslanköylü, "2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamladık. Öğrencilerimizin karne sevincine ortak olmak için buradayız. Öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. İyi tatiller diliyorum." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş ise, "2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini kazasız belasız tamamladık. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleriyle bu dönemi tamamladık. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. İkinci dönemde daha başarılı olacaklarına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Törende öğrencilere karneleri ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Milli Eğitim Bakanı'nın mesajı doğrultusunda öğrencilere ders verilmedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in ara tatilde öğrencilere ders verilmemesi yönündeki mesajını hatırlatarak, "Biz sosyal faaliyetlerimize son hafta itibariyle başladık. Okullarda başladık, evde de devam edecek. Kesinlikle öğrencilerimize ders vermiyoruz. Bu bir ara tatil dinlenme tatili. Onun için öğretmenlerimize biz bakanımızın mesajını ilettik. Onunla gereği yapıldı, öğrencilerimize ders verilmedi. Sadece kitap okusunlar dinlensinler, spor yapsınlar, gezsinler böyle bir tatil geçsin dinlenip zinde bir şekilde okula geri dönmelerini istiyoruz" dedi.