YAVUZ, MEŞALE ATEŞİNİ TEPECİKÖREN'DE YAKTI

YAVUZ, MEŞALE ATEŞİNİ TEPECİKÖREN

MHP Kozan belediye başkan aday adayı Yasin Yavuz kendi köyü olan Tepecikören'de seçim meşale ateşini yakarak, tüm Kozanlılardan çıktığı yolda destek istedi.

Kozan'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) belediye başkan aday adayı Yasin Yavuz, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yavuz, kendi doğduğu ve büyüdüğü Tepecikören Mahallesi'nde köylülerle bir araya geldi.

Programın başlangıcında Kur'an-ı Kerim okunarak Filistin'de hayatını kaybedenler ve merhum MHP ilçe başkanı Nihat Atlı için dua edildi. Daha sonra Yavuz, köylülere hitap etti.

Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Yasin Yavuz Kozan için bugüne kadar 60 ayrı proje hazırladığını bu projelerin önümüzdeki günlerde daha da artacağını ifade ederek, kozanı modern ve yaşanabilir bir şehir yapmak için var gücüyle çalışacağını söyleyerek konuşmasına başladı.

Yavuz, Kozan'ın geri kalmış bir ilçe olduğunu, istihdam, üretim ve kalkınma konusunda sıkıntılar yaşadığını ifade etti.

Yavuz, Kozan'ı ileri bir kent haline getirmek için MHP'nin üreten belediyecilik modelini uygulayacağını söyledi. Bu modele göre, belediyenin gelirlerini artırmak için kamu binalarını gelir getiren tesislere dönüştürecek, organize sanayiyi geliştirmek için teşvikler sağlayacak, kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordinasyon sağlayacak, muhtarları destekleyecek, deprem, sel ve yangın gibi doğal afetlere hazırlıklı olacak, köylerde üretimi ve istihdamı artıracak, imarı geleceğe yönelik planlayacak ve her mahalleye taziye evi yapacak.

Yavuz, Kozan'ın milli ve manevi değerlerini koruyacağını, uyuşturucu ve ahlaksızlık gibi sorunları ortadan kaldıracağını da söyledi.

Yavuz'un konuşması köylüler tarafından ilgiyle takip edildi. Köylüler, Yavuz'a desteklerini ifade etti.

Düzenlenen toplantıya; tepecikören Mahallesi sakinlerinin yanı sıra muhtarlar ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katılarak destek verdi.

Yavuz, seçim çalışmalarının devam edeceğini belirterek, Kozan'ı hak ettiği yere getirmek için çalışacağını söyledi.