Anahtar Kelimeler: YAVUZ ADAYI

YAVUZ MHP’DEN ADAY ADAYI

YAVUZ MHP’DEN ADAY ADAYI

Kozan ilçesinin geleceği için umut vaat eden isimlerden biri olan Avukat Yasin Yavuz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kozan Belediye Başkan aday adayı olarak büyük bir heyecanla seçim çalışmalarına başladı.

Genç, enerjik ve vizyon sahibi olan Yasin Yavuz, toplumsal ve siyasi alanda birleştirici gücüyle herkesin takdirini kazanıyor.

 

Yasin Yavuz, ailevi değerlere verdiği önemle bilinen ve toplumu ayrıştırmadan bir araya getirme hedefiyle yola çıkan önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Kozan, Adana ve Ankara arasındaki sıkı iletişimi ve aktif çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken Yavuz, gençlik ve pozitif enerjisiyle de destekçilerinin kalbini fethediyor.

 

Yasin Yavuz, yaptığı açıklamada, "Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu davanın neferiyiz. Türk İslam ülküsü hedefinde Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Kozan'ı ileriye taşımak için çalışmak en büyük hedefimdir. Devlet büyüklerimizin takdirleri, teşkilatlarımızın gücü, değerli fikir arkadaşlarımızın ve partililerimizin destekleriyle büyük projeleri gerçekleştirmeye talibim" şeklinde konuştu.

 

Yasin Yavuz'un aday adaylığı, Kozan'ın geleceği için umut vaat eden bir dönem başlatacağının sinyalini veriyor. Kendisinin birleştirici gücü ve milliyetçi duruşuyla Kozan halkının takdirini kazanacağına inanılıyor. Yasin Yavuz, Kozan'ı daha da ileriye taşıyacak projeleriyle dikkat çekiyor ve genç nesillerin umut ışığı olma potansiyeline sahip bir aday olarak öne çıkıyor.

 

Kozan halkı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin aday adayı Yasin Yavuz'un, tecrübesi, bilgisi ve birleştirici liderlik vasıflarıyla Kozan'ı daha güzel bir geleceğe taşıyacağına inanıyor. Yasin Yavuz'un seçim çalışmalarıyla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor ve destekçileri büyük bir heyecanla onun projelerini gerçekleştirmesi için yanında duruyor.

Yasin Yavuz kimdir?

Avukatlık mesleğine hem Adana’da hem de Kozan’da devam 

eden  Av. Yasin Yavuz 1991 yılında Kozan’da doğdu. İlk, Orta ve Liseyi Kozan’da bitirdi. Akabinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2013 yılında mezun olan Yavuz, askerlik görevini tamamlandıktan sonra 2016 yılında Kozan Adliyesi civarında kendi hukuk bürosunu açmıştı. MHP Kozan İlçe Başkanlığına uzun yıllar hukuk danışmanlığı yapmıştır. Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyoruz.