Yeni doğan bebek ölüme terk edildi

Yeni doğan bebek ölüme terk edildi

Kozan´da öyle bir olay meydana geldi ki görenleri şoke etti. Yeni doğmuş bebek çöp konteynırına atılarak ölüme terk edildi. Köpekler parçalamadan polisler tarafından bulundu. Hastaneye kaldırılan bebeğin sağlık durumu çok iyi.

Olay, bugün sabah saat 05.15 sularında Tufanpaşa Mahallesi Eker Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Merve K. isimli şahıs gece annesi Şerife K.´nin yardımı ile doğum yaptı. Doğum yaptıktan sonra da yeni doğmuş bebeği çıplak bir vaziyette evlerinin önünde bulunan çöp kovasına attılar. Sabaha karşı sokak sakinlerinden bir tanesi bebek ağlama sesleri duydu. Dışarı baktığında çöp kovasının çevresinde köpeklerin biriktiğini gördü. Ağlama sesininde buradan geldiğini fark etti. Hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri çöp konteynerı içinde çıplak vaziyette olan bebeği alarak, Kozan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte taraftan evlilik dışı dünyaya getirdiği iddia edilen çocuğu çöp konteynırına atan Merve K.´nin psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi. Polis vicdansız bir şekilde yeni doğmuş bebeği çöp konteynırına atan 19 yaşındaki kadını ve doğuma yardımcı olan annesini gözaltına aldı.

Polisin meydana gelen olayla ilgili olarak adli tahkikata başladığı öğrenildi.

/resimler/2019-10/2/1048206937301.jpg