Anahtar Kelimeler: EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

Kozan İlçe Emniyet Müdürü iken, yapılan atama ile birlikte Adana İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Mehmet İyim Kozan'daki görev suresini tamamladı Yerine 3. sınıf emniyet müdürü Ferdi Büyükatak atandı.

 

 

2018 yılı Ağustos ayında Kozan'da emniyet müdürü olarak göreve başlayan Mehmet İyim, görev süresinin tamamlanmasının ardından Adana İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Geçtiğimiz günlerde Kozan İlçe Emniyet Müdürü olarak asaleten ataması yapılan Ferdi Büyükatak bugün görevine başladı.

Aslen Ankara Şereflikoçhisarlı olan Büyükatak, son olarak Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nde Muhabere Müdürü olarak görev yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü’nde uzun yıllardan bu yana çeşitli görevlerde bulundu. Emniyet personeli tarafından sevilen, işinde başarılı emniyet müdürünü Kozan İlçe Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes, yeni göreve başlayan Ferdi Büyükatak’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Büyükatak, Kozan'da göreve başlamasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması için gece gündüz aralıksız olarak çalışmalara devam edileceğini kaydetti.

Evli ve iki çocuk babası olan Ferdi Büyükatak’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.