Yeniden Refah Partisi Kozan İlçe Başkanı Harun Abdullah Baysal'dan Açıklama, 'Biz Kimsenin Adaylık için İkinci Kapısı Değiliz!'

Yeniden Refah Partisi Kozan İlçe Başkanı Harun Abdullah Baysal

Kozan'da siyasi arenada güçlenen Yeniden Refah Partisi, kendilerine katılmak isteyen güçlü aday adaylarına kapılarını ardına kadar açtı.

İlçe Başkanı Harun Abdullah Baysal, partilerine katılmak isteyen aday adaylarının beklentilerini gerçekleştirmek için başka yerlere gitmek yerine, Yeniden Refah Partisi'ne başvurmalarını önerdi.

Baysal, "Özellikle Kozan'da parti teşkilatımızın güçlendiğini ve güçlü aday adaylarının bulunduğunu görmekten memnuniyet duyuyoruz. Ancak şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki, biz kimsenin adaylık hususunda ikinci kapısı değiliz. Gerçekten hizmet etmek için bizi tercih edenler ve bu davamıza katkı sağlayan aday adaylarımız başımızın tacıdır," dedi.

Başka siyasi partilerde aday adaylığı için çalışan ve son dakikada aday olamayan kişileri hedef alan Baysal, "Kişisel menfaatler uğruna son dakikada kapılarımızı çalmayın. Yeniden Refah Partisi olarak, bu davaya inanan ve gerçek bir değişim için mücadele etmek isteyen herkesi şimdiden partimize katılmaya davet ediyoruz," şeklinde konuştu.

Kozan'da siyaset sahnesine güçlü bir şekilde giren Yeniden Refah Partisi, hizmet ve adalet anlayışıyla dikkat çekiyor. Partinin kapıları, samimi ve dürüst katkılar sunmak isteyen herkese açık.