Anahtar Kelimeler: Yılmaz Adana kolları sıvadı

Yılmaz, Adana için kolları sıvadı

Yılmaz, Adana için kolları sıvadı

Remzi Oğuz Yılmaz, siyasi hayatına İYİ Parti Adana milletvekili aday adayı olarak devam ediyor. Uzun yıllar boyunca bürokratik hayatında Adana'ya hizmet eden Yılmaz, şimdi siyasette de aynı özveriyle çalışıyor.

Yılmaz, 1970 yılında Kozan'da doğdu ve ilk, orta ve lise öğrenimini de aynı ilçede tamamladı. Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Cerrahpaşa’da Adli Tıp Enstitüsü Yüksek Lisansa başlayan Yılmaz, aynı zamanda avukatlık stajını da tamamladı. İçişleri Bakanlığı’nın Mersin Valiliği görevine atanarak kaymakamlık mesleğine adım atan Yılmaz, İngiltere'de eğitim alarak kamu yönetimi uzmanı unvanını aldı.

 

Hatay ilinin Altınözü ve Hassa ilçelerinde kaymakam vekili olarak göreve başlayan Yılmaz, daha sonra birçok ilçede kaymakamlık görevi yaptı. Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Seyhan Belediyesi başkan yardımcılığı ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Genel Sekreterliği görevlerinde de bulunan Yılmaz, halkta karşılığı olan bir kişi olarak tanınıyor.

 

Bürokratik hayatı boyunca özellikle Adana İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği döneminde Adana için var gücüyle çalışan Yılmaz, halkın ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştı. Elektrik, su ve altyapı gibi konularda hizmetler götürmek için öncelik etti.

 

Siyaset üstü yapısıyla öne çıkan Yılmaz, şimdi İYİ Parti Adana milletvekili aday adayı olarak bürokraside yapamadığı bazı çalışmaları siyasette yapmak için kolları sıvadı. Kozan ilçe teşkilatında partililerle bir araya gelen Yılmaz, Adana'yı hak ettiği yere kavuşturmak için ellerinden gelen mücadeleyi aynı özveriyle sürdüreceklerini söyledi.

 

Partilerin Yılmaz'a ilgisi büyük olurken, pazar günü Kozan Belediyesi sinemasında yapılacak olan İYİ Parti temayül yoklamasında da kendisine partililerin destek olmasını talep etti. Adana'nın kuzey ilçelerini de ziyaret ederek destek istemeye devam eden Yılmaz, halkın sorunlarına çözüm bulmak için aday gösterilecek isimler arasında yer alıyor.