YORULMAZ’DAN VALİYE ZİYARET, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER MASADA

YORULMAZ’DAN VALİYE ZİYARET, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER MASADA

YORULMAZ’DAN VALİYE ZİYARET, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER MASADA

Kozan Fırıncılar, Tatlıcılar, Pastacılar, Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammet Yorulmaz ve Başkan Vekili Kozan Ticaret Odası Yönetim Kurulu ÜyesiSalih Dilci, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kozan esnafının, özellikle de fırıncıların güncel sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

Başkan Yorulmaz, yaptığı açıklamada: "Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger'i makamında ziyaret ederek Kozan esnafının sorunlarını ve taleplerini iletme fırsatı bulduk. Özellikle fırıncı esnafımızın un fiyatlarındaki artıştan ve girdi maliyetlerinin yükselmesinden dolayı yaşadığı sıkıntıları dile getirdik. Sayın Valimiz, esnafımızın sorunlarını dikkatle dinledi ve çözümü için gerekli adımları atacaklarını söyledi. Kendisine esnafımıza verdiği destek ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyarette ayrıca, Kozan'da esnaf ve sanatkarlara yönelik yapılabilecek çalışmalar ve Kozan ekonomisinin canlandırılması için neler yapılabileceği de görüşüldü.

Vali Köşger'in esnafın sorunlarını çözmeye yönelik hassasiyeti ve Kozan'a verdiği önem, ziyaretten memnuniyet duyan esnaf tarafından takdirle karşılandı.