Anahtar Kelimeler: Yücel ödülünü

Yücel ödülünü aldı

Yücel ödülünü aldı

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği basın yarışmasında ödül almaya hak kazanan gazetemiz muhabiri Canan Yücel ünlü besteci Serhan Kelleözü'nden ödülünü aldı.

 Çukurova Gazetecileri Cemiyeti’nin düzenlediği basın yarışmasına “Vatan Size Minnettar” yazı dizisi ile katılan ve ödül almaya hak kazanan gazetemiz muhabiri Canan Yücel Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ödül gecesinde ünlü Bestekar Serhan Kelleözün’den ödülünü aldı. Cemiyetin düzenlediği basın yarışmasında “Umut Vaaden Gazeteci kategorisinde ödül almaya hak kazanan Canan Yücel ödül töreninde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve ünlü bestekar sanatçı Serhan Kelleözü’nden ödülünü aldı.

Canan Yücel; "Bu ödül başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere bütün Kozan Ekspres Gazetesi ailesinindir. Ödül almam da emeği geçen başta Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes’e önceki dönem Kozan Kaymakamı Sayın Şafak Gürçam'a, önceki dönem Kozan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Gökboğa ve şu anki müdürüne, şu anki Kozan Kaymakamı Sayın Bahattin Alp Arslanköylü’ye, Çukurova Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve değerli yönetimine ve ismini sayamadığım birbirinden değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Başarmak için inanmak gerektiğine inanan bir insan olarak Kozan’ı böyle bir gecede temsil etmenin de haklı gururunu yaşıyorum. Bundan sonraki süreçte gazetecilik prensipleri çerçevesinde haber ve yazı dizisiyle her daim halkın yanında olmaya devam edeceğim. Tekrardan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ödül gecesinde İhlas Haber Ajansı Kozan Muhabiri beni Solmuşgül’de TV haberi dalında ödül aldı.

Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes; "Kozan'ın tek günlük gazetesi olarak her daim farklı projeler ile okuyucularımızın yanında oluyoruz. Şehit, şehit aileleri ve gazilerimiz bizlerin baş tacı yapması gereken insanlar. Bu yönde proje hazırlayarak Canan Hanımla birlikte bugüne kadar projeyi yürüttük. Herkese çok teşekkür ediyorum. Kozan Ekspres Gazetesi yine gündemi takip etmeye devam edecek " ifadelerini kullandı.