YUSUF BİLGİLİ'DEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

YUSUF BİLGİLİ

AK Parti Kozan İlçe Başkanı Avukat Yusuf Bilgili, haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından bir basın açıklaması yaparak 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde elde ettikleri sonuçlardan dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Bilgili, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak 323 milletvekili çıkardıklarını belirtti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise %50+1 çoğunluğu sağlayamadıkları için ikinci tura kaldıklarını ifade etti.

28 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanının %52,18 oy alarak seçildiğini duyuran Bilgili, Kozan ilçesinde Cumhurbaşkanının %63,55 oy aldığını ve milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak %62,46 oy elde ettiklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanına ve partilerine teveccüh gösteren Kozanlı hemşehrilerine teşekkürlerini sunan Bilgili, seçim sürecindeki katkılarından dolayı Cumhur İttifakı ortaklarına da teşekkür etti. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Vekili Sayın Şerif Köseli ve teşkilatı, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Sayın Gürdal Topal ve teşkilatı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sayın Harun Abdullah Baysal ve teşkilatı, Belediye Başkanı Sayın Kazım Özgan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkanı Yasemin Baykan ve yönetimi, gençlik kolları başkanı Enes Bekir Erkek ve yönetimi, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, sandık görevlileri ve müşahitlerine teşekkürlerini iletti.

Son olarak, Av. Yusuf Bilgili AK Parti Kozan İlçe Başkanı olarak basın mensuplarına teşekkür ederek açıklamasını sonlandırdı.