Anahtar Kelimeler: Yüzümüz gülmüyor

Yüzümüz gülmüyor

Yüzümüz gülmüyor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kozanspor, konuk olduğu Ofspor deplasmanında 2-0 mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı.

 

 

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadeleden Kozanspor, Lig'in 15. haftasında Ofspor’a konuk oldu. Pazar günü saat 13.30’da Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadyumu’nda Ofspor’a konuk olan temsilcimiz Kozanspor, 2-0 mağlubiyet ile sahadan 3 puan alamadan ayrıldı.

Maçı hakem Enver Aydın yönetti. Ofspor’un ilk golü 13. dakikada Hakan Yılmaz'dan geldi. 1. Yarı 1-0 rakip ekibin üstünlüğü ile tamamlanırken, Kozanspor beraberlik golünü bulamadı. 71. dakikada rakip Barış Çiçek attığı gol ile takımını 2-0 öne geçirdi. Kalan sürede gol sesi çıkmayınca durum Ofspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Alınan bu sonuçla beraber, temsilcimiz Kozanspor ligin 12. sırasında 17 puanla yerini alırken, rakip Ofspor ise 5. sırada 24 puanla yerini aldı.

Son 6 haftadan bu yana galibiyet yüzü görmeyen Kozanspor’un bu kötü gidişatı ne olacak? Sezon başında büyük umutlar ve hayallerle lig serüvenine başlayan Kozanspor bu şekilde futbol oynamaya devam ederse acı tablo ile karşı karşıya kalacak. Sorunun ne olduğu tespit edilerek, yönetim tarafından çözülmesi gerekiyor. Oyuncular veya teknik heyette varsa bir sıkıntı giderilmesi gerekiyor. Herkesin takımı olan ve Kozan'ın markası olma yolunda büyük gayretler gösteren Kozanspor’un bu durumu herkesi üzmektedir. Değerlere sahip çıkarken, onları korumayı ve kollamayı da bilmeliyiz. 1. yarının bitmesine 1 hafta kala alınan bu mağlubiyet ile lider ile aramızdaki puan farkı 17'ye çıktı.

2019/2020 sezonunun ilk devresinin kapanış maçında kendi evinde oynayacak olan Kozanspor, 15 Aralık 2019 günü kendi evinde Tepecikspor'u konuk edecek.